Lirik Lagu 'Cukup Dadi Cerito' Difarina Indra Adella feat. Fendik Adella

- Rabu, 7 Desember 2022 | 06:00 WIB
Potret Difarina Indra (kanan) dan Fendik (kiri) dalam sampul lagu 'Cukup Dadi Cerito'. (YouTube Difarina Indra Adella - Topic)
Potret Difarina Indra (kanan) dan Fendik (kiri) dalam sampul lagu 'Cukup Dadi Cerito'. (YouTube Difarina Indra Adella - Topic)

URBANJABAR.COM - Difarina Indra menyanyikan lagu 'Cukup Dadi Cerito' bersama Fendik yang juga merupakan pencipta lagu ini. Keduanya menyanyikan lagu ini dalam live music Adella yang dirilis pada 3 Desember 2022.

Saat artikel ini ditulis, live music tersebut termasuk dalam trending YouTube kategori Musik urutan ke-23. Sebelumnya, keduanya menyanyikan lagu 'Satu Rasa Cinta' yang saat ini juga masih berada dalam trending YouTube kategori Musik pada posisi ke-12

Berikut lirik lagu 'Cukup Dadi Cerito':

Baca Juga: Lirik Lagu 'Dermaga Biru' Difarina Indra Adella feat. Fendik Adella

(Fendik)
Ning dalan sepi iki
Kowe lan aku biyen tau ngucap janji
Janji bakal urip bebarengan selawase
Masio koyo ngopo wae kahanane

(Difarina Indra)
Mas sing tak jaluk pangapuromu
Kowe kudu biso nguatno atimu
Tresno iki ora bakal biso diterusno
Mergo wong tuwoku njodohno aku karo wong liyo

(Difarina Indra)
Matursuwun perjuanganmu
Suwene iki gawe bungah atiku
Nanging aku biso opo, tresno ra biso dipekso
Aku kudu nuruti karepe wong tuwo

(Fendik)
Saiki aku kudu nerimo
Sliramu ning kono disanding wong liyo
Aku ikhlas ngelalekno
Senajano biyen podo nduweni tresno

(Fendik)
Masio sak jero-jerone tresnoku ning kowe
Masio sak abot-abote kangenku ning kowe
Cukup dadi cerito loro
Ning njero dodo

Halaman:

Editor: Lia Elita

Sumber: YouTube Henny Adella

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Lirik Lagu Rohani 'Bersyukurlah' Eldhy Victor

Senin, 30 Januari 2023 | 08:30 WIB

Lirik Lagu 'Terluka Karena Dusta' Thomas Arya

Senin, 30 Januari 2023 | 07:00 WIB

Lirik Lagu 'No Comment' Difarina Indra Adella

Senin, 30 Januari 2023 | 06:30 WIB

Lirik Lagu 'Sekali Seumur Hidup' Revina Alvira

Jumat, 27 Januari 2023 | 08:00 WIB

Lirik Lagu 'Klebus' Yeni Inka feat. Farel Prayoga

Jumat, 27 Januari 2023 | 06:00 WIB
X